U restoranu "Alfa" sinoć se tražila stolica više. Restoran je bio tijesan da primi sve prisutne, jer su djeca iz dječije igraonice "Ciciban" održala svoj petnaesti po redu Maskenbal pod motom: "Baš se lijepo maškarati, igrati, pjevati i zabavljati".

cicibanov maskenbal 2015

Ova svečanost je prerasla u tradicionalnu i prepoznatljiva je svima u gradu na Trebišnjici.

Vesela i razdragana dječica pod zanimljivim maskama izvela su bogat kreativan kolaž program. Tu se igralo, pjevalo, glumilo, plesalo i recitovalo, a sve pod budnim okom svojih učiteljica koje su bile kostimirane u diznijeve junake - Minu, Mikija i Klovna Cicka.

Mališani su digli sve prisutne na noge, koji su im se na kraju pridružili na podijumu za ples.

Vidno uzbuđeni i presrećni roditelji su u glas rekli "Svi smo mi Cicibani. Mi smo jedna vesela porodica. Ovo večeras je nešto predivno. Vidi se koliko je truda i rada ovdje uloženo i da se radi sa puno ljubavi i osjećanja za našu djecu".

Tokom programa je bio veliki broj iznenađenja. Jedno od njih je i donatorsko veče, kako bi se "Cibanu" obezbijedio plazma televizor. Ali, ovo je simbolično. Nećemo na ovome stati. Cicibani su zaslužili mnogo, mnogo više.

Šta reći na sve ovo, nego srećno vam bilo mali drugari! Vrijedno slikajte u svom ateljeu. Vidimo se na Međunarodnom kotorskom festivalu 11. i 12. jula 2015. godine.

cicibanov maskenbal 2015 cicibanov maskenbal 2015 cicibanov maskenbal 2015