NOVO U TREBINJU

PRVA UNIVERZALNA ŠKOLA SPORTA ,,ZDRAVO,, IZ TREBINJA

RASPISUJE KONKURS ZA UPIS NOVIH POLAZNIKA PO SLjEDEĆIM KATEGORIJAMA

1. ŠKOLICA SPORTA ZA DJECU UZRASTA OD 2 DO 9 GODINA (PO GRUPAMA) KOJA PODRAZUMIJEVA

skola sporta zdravo

Razvoj motorike i koordinacije djece kroz osnove bazičnih sportova (gimnastika, atletika, kao i plivanje i skijanje u okviru ljetnog kampa na moru i zimskog kampa na planini), sportova sa loptom, borilačke vještine, osnove ritmike i plesa, kao i korektivna gimnastika za djecu ometenu u razvoju u svakom smislu i mnoge druge dodatne aktivnosti (izleti, vožnja rolera, bicikla, vježbanje u prirodi).

U okviru školice sprovodiće se takmičenja, kao i odlazak na olimpijade između drugih školica iz BiH, Crne Gore i Srbije. U toku i nakon završenog programa djeca se usmjeravaju u sportske kolektive u Trebinju za koji dijete pokaže najviše talenta, dok će u okviru naše škole profesionalnu sportsku karijeru biti moguće nastaviti kroz dva sporta i to: 2. Sport za sve uzraste

Karate i

Tekvondo

3. Rekreacija u raznim oblicima

Fitnes

Pilates

Kros fit

Taj bo

Aerobik

Karate (rekreativno kao i pripremanja i polaganje za pojaseve)

Teretana

4. Masaža sa namjenskim gelovima

Osnovna

Terapeutska

Sportska i

Anticelulit

Školu vodi dipl. prof. sporta Dragica Drapić, najbolji sportista RS, evropski i svjetski prvak u karateu, sa završenim Fakultetom sporta i fizickog vaspitanja i mastera u Beogradu.

Molimo sve zainteresovane da nam se jave do 1. jula, radi formiranja grupa i dogovora oko termina, a prostor, koji nam je na raspolaganju 24 časa, nalazi se 30 metara iznad vrtica i škole u Gorici.

Za sve informacije i prijave javiti se na telefone:

Fiksni: 059/280-552
Mobilni: 065/802-657