U 18. kolu Prve lige Republike Srpske u fudbalu u Donjem Šepku, FK "Leotar" je pobijedio domaći "Napredak" rezultatom 1:2, poluvrijeme 0:1.

leotar celik prijateljska utakmica

To je bila dobra fudbalska predstava i ovaj meč imao je veliki značaj za obje ekipe, Napretku za opstanak, a Leotaru za vrh.

Gosti su u prvom poluvremenu igrali organizovanije, disciplinovano, za razliku od domaćih igrača. Plod takve igre rezultirao je vođstvom Leotara u 24. minutu. Akcija je išla sa lijeve strane napada Leotara, lopta je došla u šesnaesterca, a golman Radić i Stefanović nisu se sporazumjeli, do lopte je došao Sušić i smjestio je u mrežu domaćeg tima.

U 70. minutu domaći dolaze do izjednačenja, a gol je postigao Milan Balaban iako su igrači Leotara protestovali kod pomoćnog sudije, tvrdeći da lopta nije prešla liniju ali glavni sudija priznaje pogodak.

Nakon prekršaja nad Bojanom Zoranovićem u 80. minutu dosuđen je penal za goste, a strijelac je opet bio Sušić i doveo Leotar u vođstvo 1:2, za koje se poslije ispostavilo da je i konačan rezultat ove utakmice.

Sudija je podijelio sedam žutih kartona, od toga ćetiri igračima Leotara.
Nakon remija Kozare u Novom Gradu protiv Slobode 0:0 i Rudara iz Prijedora u Janji protiv Podrinja 1:1, Leotar je preuzeo prvo mjesto u šampionatu Prve lige Republike Srpske.