Trebinje i Fudbalski klub Leotar će sljedeće godine ponovo ugostiti fudbalere Crvene zvezde.

Utakmica FK Leotar - FK Crvena Zvezda 090

Predsjednik UO Leotara Simeon Dučić boravio je u Beogradu u radnoj posjeti klubu iz Ljutice Bogdana i sa predsjednikom Svetozarom Mijailovićem i generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem dogovorio odigravanje prijateljske utakmice, kojom će biti obilježeno 90 godina osnivanja Leotara. Utakmica je planirana za 3. jun, nekoliko dana nakon završetka oba šampionata.

"Velika nam je čast da možemo da budemo domaćini bivšem svjetskom i evropskom šampionu. Zna se kakva su veze naša dva kluba i ova utakmica je samo normalan slijed događaja i ne postoji nijedan 'pozvaniji' klub koji bi trebao da uveliča proslavu 90 godina od osnivanja Leotara", rekao je Simeon Dučić, predsjednik UO Leotara.

Na sastanku nije razgovarano samo o utakmici, već o tijesnoj poslovno-tehničkoj saradnji.

"Dogovorili smo se sa rukovodstvom Zvezde da omoguće edukaciju našim trenerima u omladinskoj školi, te da naša djeca imaju mogućnost da dođu na probu u Beograd, kao i da Zvezda nama ustupi igrače na pozajmicu. Sastanak je trajao skoro dva sata, pričali smo o mnogim temama, a dogovrili smo se da se malo češće sastajemo i da jake veze koje su nekada postojale podignemo na još viši nivo", kazao je Dučić.