U okviru 8. kola Jedinstvene BiH lige u futsalu ekipa Leotara pobijedila je KMF Čelinac iz Čelinca rezultatom 2:0, poluvrijeme 2:0.

kmf leotar kmf celinac

Prvi pogodak na utakmici postigao je Savo Andrić u 10. minutu. Već u 11. minutu rezultat je glasio 2:0, a gol je postigao Goran Miladinović.

Malo ko od prisutnih u dvorani  se nadao da će to biti i konačan rezultat večerašnje utakmice.

Prvo poluvrijeme proteklo je u dosta zanimljivoj igri, a drugih 20 minuta bilo je dosta lošije, jer nije bilo izrazitih šansi za postizanje golova.

Nakon završetka utakmice kapiten Leotara Savo Andrić, koji je bio i strijelac jednog pogotka, za TrebinjeLive je rekao: "Utakmica sa ekipom Čelinca bila je veoma teška i naporna. Očekivali smo slabiji otpor, ali su se gosti pokazali kao kvalitetan protivnik. Podcjenili smo ekipu gostiju i ušli smo opušteno u ovu utakmicu. Mislim da je ovaj rezultat realan. U sjedećoj utakmici gostujemo u Livnu i nadam se pobjedi. U slučaju pobjede uključili bi se u borbu za prvo mjesto".

KMF Leotar: Berak, Jelačić, Savić, Šaraba, Vujović, Cimirot, Raguž, Savo Andrić, Vico, Srđan Andrić, Miladinović. Trener Dragan Spajić- Krcko.

KMF Čelinac: Stanivuković, Glišić, Janković, Jeremić, Matijašević, Todorović, Tepić. Trener Danijel Peulić.

Utakmica iz prošlog kola protiv ekipe KMF Nevesinje, koja je prekinuta u 38. mininutu registrovana je istim onim rezultatom koji je glasio pri prekidu,6:2.

Nakon osmog kola Leotar je sakupio 13 bodova uz gol razliku 30: 26.