Interesantni i zanimljivi hercegovački derbi između KMF "Leotar" i KMF "Nevesinje" prekinut je u 38. minutu pri rezultatu 6:2 za domaću ekipu.

kmf leotar kmf nevesinje

Nakon drugog žutog kartona koji je dodijeljen jednom od gostujućih igrača, nastao je incident, u kojem je igrač KMF "Nevesinje" sudiju gađao loptom. Poslije konsultacija sudija sa delegatom, utakmica je prekinuta dva minuta prije kraja.

Na početku meča Nevesinjci su poveli pogotkom Bulajića u 2. minutu. A Leotar je golovima Vica i Andrića u 3. minutu preokrenuo rezultat u svoju korist. Svoj drugi gol na večerašnjoj utakmici Vico je postigao u 10. minutu, a gostujući igrač Kilibarda u 17. minutu postavio je konačan rezultat prvog poluvremena 3:2.

Početak drugog dijela donio je novo slavlje Leotaru. Vladisavljević u 21. minutu postiže gol za 4:2. Taj rezultat bio je sve do 33. minuta, kada je Vico sa svoja dva pogotka u istom minutu doveo domaćina u vođstvo 6:2.

Utakmica je bila fer i korektna sve do 38. minuta.

U ovome trenutku se ne zna kakvim će se rezultatom utakmica registrovati, što će biti poznato nakon odluke nadležnih u Futsal ligi BiH.

Sljedeću utakmicu KMF "Leotar" igra protiv ekipe "Čelinca" iz istoimene opštine.