Restoran „MG“, koji se nalazi u samom centru Trebinja, pedesetak metara od ulice Kralja Petra I Oslobodioca – Glavne ulice, preko 25 godina jedan je od najatraktivnijih restorana u gradu podno Leotara.

restoran mg trebinje

Uz poseban ambijent, kvalitetnu kuhinju i prepoznatljivost restoran „MG“ pruža više nego odlične uslove za poslovna okupljanja, porodični ručak i porodična slavlja, organizovane grupe. Od jela na meniju imate veliki broj različitih specijaliteta.

Za Vas preporučujemo samo neka od jela koja će Vas zasigurno natjerati da ponovo dođete u „MG“, restoran za sve generacije i ukuse.

Od tradicionalnih hercegovačkih jela tu su domaći pršut, domaći sir i sir iz ulja. Takođe, od jela preporučujemo morske specijalitete: hobotnicu, gambore, škampe, rižoto od morskih plodova, oradu, brancin, zubatac, riječnu ribu - pastrmku i jegulju, kao i razne vrste čorbi.

Kao nešto što morate probati, tu je „Specijalitet kuće plata MG“, biftek na žaru sa jajetom ili pečurkama, teleći medaljoni, teleći stek, bečku šniclu, natur šniclu, njeguški štek, MG šniclu, lešo jagnjetinu. Od roštilja tu su ćevapi, pljeskavica, ražnjići, krmenadla, miješano meso, dimljena vješalica, bijela vješalica, domaće kobasice...

mg

Takođe, u MG-u možete naručiti picu, dezerte, kao i alkoholna i bezalkoholna pića, aperitive, likere, razne vrste vina.

Restoran ima tri posebna etaža, koji stvaraju opuštenu i intimnu atmosferu.
Posjetite „MG“ i uvjerite se u kvalitet!

Radno vrijeme od 7.30 do 24.00 časa.

Telefon: 00387(0)59/260-877

Imejl: restoranmg88@yahoo.com

Rezervacije može vršiti na gore navedeni telefon ili putem i-mejla.

***DOBRODOŠLI***