Čistka u trebinjskom SNSD-u? Na udaru Ćuk, Mitrović i Petrović

11. 10. 2012. - 10:31h

Press RS nezvanično saznaje da će se čistka u lokalnim odborima nastaviti preko Trebinja gde bi se na udaru partijske centrale, osim bivšeg gradonačelnika Dobroslava Ćuka, mogli naći i dva novoizabrana odbornika Marko Mitrović i Luka Petrović.

- Na adresu predsednika Dodika otišle su brojne primedbe na Petrovića i Mitrovića koji su tokom kampanje lobirali isključivo za sebe. Mnogi ugledni članovi stranke tvrde da su upravo oni najveći krivci za neuspeh u trci za gradonačelnika. Većina članova stranke smatra da su toliko daleko išli da su pokušali doći do većeg broja glasova nego Ćuk kako bi pokazali da oni treba da preuzmu stranku u Trebinju – kaže izvor Pressa blizak vrhu trebinjskog SNSD-a.

rezovi

Sagovornik PRESS-a tvrdi da je Dodik upoznat sa takvim ponašanjem Petrovića i Mitrovića i da je njegova prva reakcija bila da im treba oduzeti mandate i izbaciti ih iz stranke.

– Postoje određene sumnje da su svojim lobiranjem naštetili i nekima kolegama koje su bile na izbornoj listi – zaključuje naš izvor. E.P./Press RS

Pratite nas na FACEBOOKU
Zatvori

Oznake:

Komentari:

Ostavite odgovor

*